hästtokig^^

Sitter och tittar på fina hästar och drömmer mig bort :D Jag red iallafall dressyr på peperonie idag iallafal han var så sjukt fin. nästan så man kunde tro att han var en dressyrhäst, riktigt nöjd med min pojk! vi ska även änteligen till Anne på tisdag och träna. Det var länge sen nu. bild från dipdyen azome eller vadåå?? sjukt dålig bild dock :/

Dip dye :D

Tjo idag så har jag sovit länge becca väckte mig vid 12 så åkte vi in till stan igen :/ Jag köpte dock bara sprayhårfärg  (rosa) till att göra dipdye med. Jag har hoppat båda hästarna idag det gick jättebra. Igår så var jag först på vätterstranden med Millan sen åkte vi till visingsö och träffade jossan och badade på kumlabybadet på väg hem tänkte vi käka pizza på André då snackade vi med alma och hon kutade som en idiot till bussen för hon skulle minsann o0xå ha pizza XD. kvällen avslutades med fota och film. Nu kom becca just så byebye!
 

shoppaloss!!

Shieet idag har jag varit på stan med emelie och mamma och mamma har köpt massa nya kläder till mig snäll mamma<3 var på stan mellan 10 till kl halv 6 sjukt asså :D lite av de nya kläderna mörkblå spetskjol från H&M prickig klänning oxå från H&M, vinröda jeans från Ginatrocot vit genomskinlig skortlinne från Once, spetströja även den från once. sen resten av gejerna jag köpte har dock glömt parfymen (typ Escada liknande). Imorgon så ska mamma köpa min nya kavaj som jag ska få när jag fyller år (men kommer troligen få använda den innan dess ändå). Känner mig såååååå bortskämd idag :D
 
 

Äntligen!

nya designen uppe och klar nu änteligen funkar allt som det ska kategorierna har innan haft cp damp men nu så! :D 

kärlek till alla jordgubbar i världen!!!

Har varit och plockat massor jordgubbar mumma blir det choklad och nutella med becca ikväll<3 Nu ska jag rida peppe en sväng i skogen så han får ta det lungt och mysa lite efter jobbig helg:) gillar ridkläderna här asså fuck tröjan det här var mycket skönare!

tjoo :D

Idag så har jag varit med julia vi har typ bara legat i solen och vi åkte och badade med millan i landsjön äckel sjö men annars as gött :) Nu ska jag rida peppzipojken. Dagens outfit :) Tillsammans med svarta ballerina.
 

I'm back!

Halloj folket har inte orkat blogga. Så nu blire update om vad som hänt, resten av tävlingarna i varberg gick väl inte skitbra men det var riktigt tufft. I lördags red hon L:A och hon blev tyvärr utesluten men hon hann hoppa hela grunden iallafall han stannade på 1 hinder och sen lade hon en volt innan ett hinder för dom kom i obalans så det hade nog inte gått endå. Det var även sjukt tekniskt svår bana det var två stycken av dom som ramlade av som fick åka abulans en av dom bröt benet på 3 ställen vet inte hur det gick med den andra :(  Sen i söndags fick hon hoppa en L:C+5 för hon hade ju inte kommit vidare till finalen det såg jättebra ut men så mellan två hinder blev avståndet helknasigt och han rev det. Nu har jag änteligen kommit hem igen och fått rida! Gud va skönt jag började nästan få lite damp för det (nästan som min verision av pms= när jag inte får rida). Sitter och funderrar på om jag ska skaffa en navelpiercing i höst men jag kanske är för tjock för att det ska va snyggt tycker det bara är snyggt på smala personer och jag är väl typ normal eller nått, får väl gåra lite situps så blire nog brao;) 
  
 
 
 

Uppdate från Varberg

 hej , skulle bara berätta att jag lever och vi har de bra här i varberg och allt är toppen utan sängarna för de tog nästan död på mej i natt, haha!
Idag har Emelie tävlat, de gick sådär bra , hon fick en rivning på sista hindert i grunden vilket var b hindert i en kombination.
I eftermiddags åkte vi till stranden , tänkte bada med det var så förbannat kallt. Nu ska vi sova och hoppas på att ella inte får för sig att hon ska sova på mig inatt igen! (Jag kan hjula jippie! Var bara tvungen att sktyta med dettaxD)
 

spolspilta och varberg :D

idag har vi invigt ''vårt lilla projekt'' i stallet. Det är en spolspilta dock inte helt klarr varmvattnet ska in och där man sätter fast hästen ska även upp. Emelie och jag dushade Peppe innan meetinget i varberg. Vid 1 så åkte vi ixäg vi var här runt 4 kanske. Peppe tyckte det var jättekul med alla nya hästar och tävlingsplats. Dock så var det bara tillfälligt uppställda boxar och det hade läckt in vatten i dom så det är lite blött inte jättekul. Det är emelie som ska tävla nu i helgen och jag är tyvärr bara hästskötare (men är ännu nervösare när hon tävlar än när jag själv gör det). peppe i nya spolspiltan! bild tagen från emelies blogg http://meliesvensson.wordpress.com/
 

shopping och grillkväll med tjejerna :D

Hallå sjukt skön dag idag gick upp halv 9  (ja det är sant jag kan faktiskt oxå gå upp på morgorna) och ut till stallet red zita dressyr på banan. Sen skynda jag mig iordning så kommer julia och hämtar mig och åker till stan. Jag har lagt nästan 300 på hårvårdsgrejer XD Bra Lovisa! köpt ny hårfärg från Ålens ( har redan fått utväxt :S) och camomille spray från Life så det inte blir någon ny utväxt, även olja till håret från H&M för det är så torrt just nu. Trosor från lindex, köpte även öronhängen och halsband på Ur & Pen. Dagens outfit och dagens köp nu ska jag dra till julia för grillkväll med Banannie Millan och Julia. 

HÄSTAR!!

jag kommer bli crazy horse woman istället för katter^^. idag har jag ridit båda hästarna jag red ut med johanna med zita hon lånar Helen Freds häst Dukati. när jag kommer hem så bestämmer jag och MIllan att vi ska rida och bada med hästarna. Så vi packade badkläder och red ner till drättinge. Peppe tyckte det var jättekul och simmade tom. jag tänkte ju att han kommer inte gå i så långt så jag körde på shorts och sportbh att bada i men blev ju blöt endå så fick rida hem i blöta byxor och tskit yey. Var klar i stallet vid 5 typ. 

frukost på sängen<3

Vaknar av att lillasyster kommer med frukost på sängen så gulligt. Igår kom emelie hem hon hade shoppat upp hela falsterbo (är jätte avundsjuk för att jag inte fick åka i år) jaja hon hade köpt ett par ljusrosa Kingsland stövelstrumpor till mig och en mörkrosa piketröja som var för stor för henne så mamma köpte den av henne till mig jippie:D

pepprade ölburkar

Idag har jag ridit med johanna sen kom hon upp till mig och vi spela wii och sköt luftgevär oyea. (Vi kände oss jävligt coola när vi träffa ölburkarna) ja bilden säger allt för idag fy va kul de var. fick dock ingen bra på johanna (hon kommer döda mig för denna 

jaha????

jag börjar hata dendär kon den är lite överallt på blogg.se hahahaXD

projekt :D

Idag har jag varit barnvakt åt ella nästan hela dagen började med att jag fick frukost på sängen så gulligt lixom. Sen red jag ut med moa vid halv 6. resten av kvällen har jag spelat cod omg! hahaha de var skitkul ju XD vi har ett litet projekt i stallet någon som kan gissa vad det ska bli? det ser dock hemskt ut just nu men kommer nog bli skitbra snart :D
 

varför måste man ha en rubrik jag kommer endå inte på något

hann inte blogga igår för livet kom emellanXD igår så stog jag på marknad i gränna med englandsutbytet. när jag kom hem så gick jag ner till stallet och red zita. Det blev dressyr på banan jag jobbade med att hon skulle vända upp sina halsmuskler och därmed jobba genom ryggen. Jag red mycket flytta på volt och på medellinjen. öppna sluta och förvänd sluta. Med ett lyckat resultat hon var mycket fin och lösgjord. nät jag var klar i stallet skyndade jag mig och duscha så kom johanna och hämtade mig med moppen. Vi köpte nutella och jordgubbar på ica och åkte hem till henne och tittade på film. idag ska jag hoppa peppe och rida ut en sväng i skogen med zita.

baka

har bakat halva kvällen för det är marknad i gränna imorgon och vi från englandsutbytet ska samla in pengar till resan så vi ska ha loppis typ har bakat negerbollar, kolakakor, sockerkaka och mjuk pepparkaka. mitt hår luktar typ kakfabrik just nu XD peppe har fått gå galoppintervaller idag och lisa red ut zita. orkar inte skriva mer så godnatt!
 

Wonderful :)

Sjukt bra dag började med att jag och Julia träffades i stallet kl halv 11 sen red vi och badade med hästarna. På vägen ner så kommer det en bil och vi leker skumma och vinkar som idioter och så säger jag det där ser ut som min mormorXD Men det ser verkeligen ut som min mormor! Omg det är min mormor!!! Hahaha lite roligt ifa vi red till Ragges och badade i Landsjön jag red Peppe och Julia red Zita. Peppe var jätteglad och bada var latjolajbans tyckte han. Julia hängde med mig upp och käka pitzza och packade mina grejer för sen så cycklade jag Annie Emilia och Julia till annies mormors badplats och bada och fika. Det var azome  och Millan fotade massa roliga bilder. Hon skulle lägga upp dem på sin blogg men har tyvärr inte gjort det än länkar när hon gör :) När jag väl var hemma så käkade jag och hälsade på hästarna i sommarhagen igen och drog upp till rebecca. lite bilder från dagen :)
 
 
 

blir så irriterad på folk som ljuger!

Jo förresten glömde att säga att jag tycker det är jävligt jobbigt och fjantigt att viktor går runt och säger att det var han som gjorde slut!! Det var det inte han och jag tycker att han kan ta det som en man iallafall. Jävligt konstigt att man ser vad det är för en person nu efter vi gjort slut. så nu framstår jag som en ledsen dumpad idiot men tack för den säger jag bara de som läsrer detta har iallafall fått veta saningen. 

sjukt bra text fantastisk röst asså bara helt underbar låt

Lyckligare nu av Linnea henriksson
Jag har sökt den värmen
Den värmen som man får när nån är hemma 
och inte bara plötsligt går sin väg 
och varken säger vart han ska och vad han gör
Det är väntan som fördärvar och förstör

Jag har vakat många nätter
Förhandlat med mig själv
Jag har sagt "Du borde lämna denna mannen nu ikväll"
Det tog allt för många år 
för mig att bli äntligen bli fri 
Det har slitit mig itu
Det fanns ingen bara du
Men jag är lyckligare nu
Jag är lyckligare nu

Och så all den där spriten 
som du säger att du lätt kan kontrollera
Jag såg hellre att du sett 
nån annan kvinna 
som du velat röra någonstans
Då hade jag ändå haft en ärlig chans

Jag har vakat många nätter
Förhandlat med mig själv
Jag har sagt "Du borde lämna denna mannen nu ikväll"
Det tog allt för många år 
för mig att bli äntligen bli fri 
Det har slitit mig itu
Det fanns ingen bara du
men jag är lyckligare nu
Jag är lyckligare nu

Jag har vakat många nätter
Förhandlat med mig själv
Jag har sagt "Du borde lämna denna mannen nu ikväll"
Det tog allt för många år 
för mig att bli äntligen bli fri 
Det har slitit mig itu
Det fanns ingen bara du
men jag är lyckligare nu
Jag är lyckligare nu

Det har slitit mig itu
Det fanns ingen bara du
men jag är lyckligare nu
Jag är lyckligare nu
Och jag är lyckligare nu!
(lyckligare, lyckligare nu)
 
Var bara tvungen att dela denna låttext så sjukt bra är den så ironiskt passar perfekt in på mitt liv!!! jaja idag har jag ridit mina älskade hästar fick typ en kick av det nu när jag inte sett dom på så länge. sen sov jag hos Becca inatt som sagt hon vågade inte sova själv. nu ska jag äta jordgubbar och fixa naglarna. guud vad skönt att vara hemma 1 kväll :) <3
 

hemma!!!!

änteligen hemma så skönt har packat upp och duchat snart drar jag upp till becca och känner på mig att vi kommer prata heeeela natten XD (som vanligt) bilderna funkar halft nu lyckades få upp 2 st 
 
 
 
 

Bild

Glömde ju bildenXD

Hejdå Gotland!!

Nu lämnar vi ett soligt Gotland hade gärna stannat en vecka till men ska bli skönt att komma hem till alla kompisar och hästarna har saknat dom såå mycket.

godmorgon


bilderna har fortfarande damp men hittade en som jag laddat upp men inte andvänt.  idag har vi kört go kart as kuuuul....  fast jag sladdade av vägen 1 gång och sladdade runt 2 gånger till. sen har vi käkat på resturang kalas eller nått jag åt ceasarsallad jättegott. Sen lite andra nyheter idag är jag singel då har gjort slut med viktor. och alla bara jag finns och sånt men det var ju jag som gjorde slut så jag är inte ledsen. Jag hade gjort en del dumma saker men det var inte andledningen dock. jag vet inte ens om jag ångrar det jag gjorde men jag ångrar verkeligen att jag sårade honom. 

bilddamp!!!

försöker ladda upp resten av bilderna men nae fan heller de bara laggar. aja idag har vi stekt på stranden i blå lagunen igen as skönt. sen var vi i visby och gick och tittade lite julia köpte ett par shorts på bik bok. glömde säga igår att vi var på sportmagasinet eller nått och de hade superrea jag köpte ett par fejk converlse, 1 par jeans och ett par converlse joggingbyxor skitsnygga nu behöver jag inte skämmas av att gå i mjukisbyxor (vilket jag nästan aldrig gör endå dock men men XD) jag kan inte lägga upp en jävla bild grrrr hade de bästa kvar typ ju men det blir en från arikivet saknar mina plutthästar sjuuuuuuukt mycket :( 

fler bilder

 
kommer några fler av bilderna nu ska vi till blålagunen och sola och bada guuud så skönt tar fler bilder idag och laddar upp ALLA sen ikväll både från igår och sen idag finns jätte fina klippor där man kan hoppa ifrån tjoho hedjdå
 

bildbomb!!!

lite av alla 1000000 bilder från idag hinner inte alla idag resten kommer imorgon vi har lekt modeller hahahXD
och detta är inte ens hälften XD detta är bara idag med imorgon kommer resten 

solbränd ajajaj

Har bränt mig som faaaan i solen idag vi var i blå lagunen idag igen. är helt röd hela jag håller på och dö fy sen på eftermiddagen så var vi i visby och tittade lite och käkade glass Ben and Jerry's  mumms Cockie dogh o coconuterly fairly elller nått (Stavning) mumms :P jättemysig stad påminner nästan om att vara i typ Italien om man hittar de gulliga små resturangerna och mysiga smågatorna med massa gammla fina hus och fullt av blommor. glömde kameran idag till både stranden och visby himla surt för de var så fint väder o mysigt i staden men här kommer bilder från igår som inte funkade igår. imorgon ska vi kanske köra go kart tjoho nu jävlar hahaha ha det bra.
 

trött

dag var vi i blå lagunen. Det var jättefint och man kan ju inte säga att det var långgrunt iaf de blev skitdjupt direkt. var dock lite molnigt så blev inga fina bilder där men det ommer några iaf hoppas det är bättre väder imon. min dator lär kracha snart den är så förbannat varm asså fick inte ha med nya laptopen så de blev gammla jaja. Igår så var vi ute och sprang vi sprang bort till stranden ca 1.5 km sen sprang jag längor i sanden 1 var ca 200 m jag sprang 8 st  julia sprang 2 tror jag sen var vi helt slut sen badade vi med kläderna på och sprang hem sjukt skönt. sprang en sväng idag oxå typ 4 km eller nåt sen hade vi fotbollsmatch jag Julia och pernilla vann med 5-4 mot Pontus och Björn. nu sitter vi och tittar fotbolls em HEJA SPANIEN!!!!!!! här är julia som säger hej kom och ta mig!! bilderna dampar ikv men laddar upp 2 till av dagens imon godnatt
 

godmorgon :O

Just vaknat idag ska vi till blå lagunen och bada. Jippie! fotograf: Emelie Svensson i bakrunden Pepperonie quickstep
TILLBAKA TILL STARTSIDAN


Välkommen till min blogg! Jag heter Lovisa Svensson och här skriver jag om mitt liv, min fina D-ponny Pepperoni Quickstep och annat som händer.




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus