I'm back to life people!!

Sorry att jag inte har bloggat p+å några dagar men jag har inte hunnit med och har även just bytt dator. De har iaf varit gött nu igår var de hoppträning med peppe var sjukt nöjd han var jättefin och hoppade som den ängel han är när han flyger över hindrerna :D Jag ska iaf snart gå och lägga mig, är sjukt nervös för imorgon för jag ska ta livmoderhalscansersprutan :O se bär det direkt av på årliga kräftfisket som jag än en gång kommer sitta där och frysa som en idiot sen kommer jag inte kunna sova ett skit för hela HUSET skakar av att en person snarkar så illa, samtidigt kommer jag som vanligt undra varför i helvete jag följde med! de blir kul...... aja fick lite målarfeeling på fysiken idag detta var vad jag lyckades ästakomma.  

 

Skor :D

Tjatja idag har jag köpt SKOR :D det blev dessa, röda dr marins kopior och svarta jeffrey campbell kopior kändes lite ovärt att lägga ut 1300 på dr marins och 1700 på jeffrey så hade ju råd med båda såhär lixom. De röda är dock matta och mörkare i real. och de svarta är lite likare lita egenteligen, fett nöjd nu är de bara att träna på att gå i de svarta. 

tävlingsdag :D

Just kommit hem från tävling i forserum, jag red L:D och L:C. L:Dn gick väl sådär fick ett stopp och ett nedslag på ett vågigt plank. L:Cn gick däremot jättebra felfri och en andraplats, jag vann dock ett packet strumpor :/ två vita tskirtar en vattenflaska och såklart rosset och placket.
 

GRRRR :(

Ush blir så arg nån idiot har förstört mina tävlingshabrak den har tvättat de i maskin och vikt ihop det det äcklet det har tappat all form och shabraket var andvänt 1 GÅNG!!!!! Får ju adhd det var inte ens smutsigt och då ska den paja det. Hade redan planerar vad jag skulle ha på söndag men det är ju förstört!!!!! så nu har jag betalat 600 för ett schockemöhler shabrak och får andvända det 1 gång. Vad fan ska jag ha på tävlingen. detta var mitt shabrak och nu ser det ut typ såhär.
 

Moppeboken

Sitter och försöker plugga i moppeboken men ush orkar inte. Idag har zitas ägare fanny varit här och hälsat på. Hon  red lite på banan och så fick vi ett nytt kontrakt på henne. 

Galet trött!

Bad stod på shemat idag då. Var helt död när jag kom hem så tänkte ta en lungn mystur i skogen med Zita de hade dock inte hon planerat hon tyckte det var mycket roligare att springa och studsa som något annat mongo xD nu dör jag snart så godnatt på er. Extremt lite smink idag så here I am almost all NATURELL ;)

Första skoldagen!

Första skoldagen började med att jag bytte kläder typ 1000 gånger. de var väl hysat chill dag utom att vårat shema är SÄMST förra året då vi hade de bästa slitade vi 3 två dagar i veckan 2 två dagar och halv 2 en dag, iår slutar vi halv 4 typ alla dagan :/ .....kul. men när jag kom hem var jag fruktansvärt trött och de var skönt att komma ut i stallet och rida ut en sväng med Millan och Emelie. Peppe var fin som vanligt och väldigt glad med små bocksprång  och lite taktande.

bio

Hej just kommit hem från stan med mamma, har bara köpt lite smink maskara och en bb-cream istället för fondation typ och nytt silvershampo. nu bär det av på bio med Becca och hennes kompisar Louise och hennes pojkvän och Ida :) vi ska se cockpit kommer bli awesome :) 

Hungerspelen

Har ängnat typ hela dagen till att läsa hungerspelen och prata i telefon jag har varit så sjukt aktiv idag känner jag :/ har iaf läst ut den och laddat ner bok 2 och 3 på ljudcd men de va så sjukt jobbig röst på den. nu ska jag göra mina dagliga situps iallafall. Saknar min fina tjej sjukt mycket men hon har det jättebra hos Fideli och hon lägger upp massor söta bilder på dom :'(
Jag och Bengan i mantorp

Filmkväääll :D

 har jag varit ledare igen massa söta barn och dö i värmeslag. Nu blir det filmkväll med Alma Millan och Annie om hon svarar snart :/ go kväll bye! gris stenen är lixom mitt livsverk helt awesome...........

Dagläger!

idag har jag varit ledare på ett läger. hemma har jag ridit zita på banan de blev lite öppna sluta och mycket sidversrörelser och serpentiner för mjukgörande i specielt bogen. Är sjukt trött så orkar inte skriva mer ikväll nu ska jag och emelie gotta oss med film och popcorn :)  
min kaxiga brud ;)

BILDBOMB!!

Barnvakt idag! Och min kamera funkar nu som ni ser^^
 
 
 

Springa på som en annan idiot^^

Idag så har Julia ridit Pita och jag red Pepperoni, det blev galoppintervaller för Peppe och Julia red lite dressyr på Zita. sen så har jag varit ute och sprungit idag igen det blev inte lika långt igan ca 4 km kände mig inte jättemotiverad så tvingade mig ut typ. Men jag måste ju faktiskt komma igång igen med träningen har ju latat mig hela sommaren, så nu ska jag gå ner minst 4 kg i höst. Kanske blir godisförbud igen med jag ska iallafall inte äta så mycket och inte lika mycket cola och sånt! 

Shoppaholicen slår till igen!

ja som rubriken lyder har jag shoppar IGEN har shoppat sjukt mycket denna sommaren. Funderar på att lägga allt jag handlat i sommar i en hög och se hur stor den blir. Ifall jag gör de så får ni oxå se^^ Jag och julia åkte in till stan iallafall vid 11 så klippte jag mig på Hår 2000, och sen gick vi på stan. Jag köpte 2 tröjor/linne 1 mobilväska som man har runt halsen vet inte vad de heter på Ginatricot iaf och lite underkläder på lindex. Sen har jag ridit båda mina älsklingshästar. Peppe fick gå ut lite lungt i skogen och Zita trimmade jag lite på banan. Båda var jättetrevliga idag! Förlåt för alla suddiga mobilbilder men min kamera har typ pajat så den funkar när den vill med andra ord inte idag:S Första bilden dagens outfit resten nya gerjer även ett linne jag köpte i smögen:)

Nervös!

imorgon ska jag troligen klippa mig är sjukt nervös för sist jag klippte mig så klippte dom av halva håret det var i början av maj eller nått och det har änteligen nästan växt ut som det var innan, och tänk om dom klipper så mycket igen. Jag ska iallafall absolut inte gå till samma frisör igen, den gången klippte jag mig på flitiga fingrar (och där var dom som sagt lite för flitiga!) Jag vill egenteligen gå till hela mig men de har nästan inga tider och jag måste klippa mig nu. Jag som änteligen är nöjd med mitt hår :S Idag har jag iaf varit duktig och varit ute och sprungit det blev en halv mil och det känns verkeligen att jag inte sprungit på länge. Har tappat nästan all kondis, höll på och dö halvägs då jag stanna för att stretcha och göra situps. Så nu ska jag börja träna igen! 

knashästar och sol

Ska inte hästar vara rädda för fyrhjuling och sånt där .... Nej tydligen inte! Knäppa hästar asså O.o och guud så härligt meed sol btw :)

Tjooooooockaaaa med Millan^^

Godkväll och ja! jag lever faktiskt fortfarande (trots vissa grejer som nästan döda mig:O) men now im back! idag har jag varit elak och troligen sårat folk som jag egenteligen tyckt om (dock förtjänade 1 det)! men idag har jag oxå ridit med Millan! I stallet hittade vi på massor av ord som är fruktansvärt fula tex, våt=fulast av alla, sambo, styvnar, särbo, hårfäste, hud och vårtgård dessa ord är nu utsedda till fulast i sverige. har nu även just kommit hem från tjockiskväll med millan vi har käkat pizza (jessicas special=kebabpizza med pommes) godis muffins och testat baconchips euw det är typ friterad bacon eller nåt!!! ne nu är det en jävla fjäril som försöker para sig med min vägg så nu måste jag dra.  

Siken tajming åhhhh!-.-

Tjo imorgon ska jag och johanna åka till några kompisar från trysil kommer bli awesome det blir hon jag Filip Bobi Viktor och någon som hette robin XD vi ska ut och käka sen filmkväll :) egenteligen skulle julia hängt med men hon fick inte (stackare julia) men hon får hänga med nån annan gång istället. 

Pigg häst

idag har jag ridit Peppe han var sjukt taggad och jag trodde nästan han skulle explodera så pig var han. vi red ut i skogen trots att han var så pigg så var han väldigt mjuk och fin. Nu ska jag åka till stan och hämta körskoleböckerna till moppe. 

På väg hem.

Fick just en liten hjärtattack jag kom inte in på blogg.se men nu funkar det igen tack och lov! Vi är nu på väg hem i ösrengnet, ska bli skönt att komma hem till hästarna och MIN SÄNG!!! 

båt och misshandlade ben :/

Idag har vi åkt båt typ heeela dagen. Vi har vinkat till varenda människa vi såg typ speciellt några franskar som vi vinka till typ 3 gånger^^ Båten pajade även mitt knä de var nån lucka som hoppa på mig!!! Så jag satt och skrekskrattade JAG BLÖDER JAG BLÖDER AHHHHHHHH!!  Det ska rengna imorn så vi åker troligen hem då.

Smögensbrygga!

Hej idag har vi varit på kattesand och badat sjukt fint. vi tog båten dit, vi fika och sola på klipporna. sen har vi gått på smögensbrygga och köpt massor av räkor gott! jag och julia har även gått långpromenad typ på berget sjukt mysigt. (vårt objektiv har typ pajat så blir helt suddiga bilder detta är den bästa :S skärpa mm även redigerat nu :(

smögen :D

Är i smögen med Julia har inte orkat blogga på 2 dar men det påminnde Alma mig om xD Idag har vi åkt massa båt och ring julia var dock för feg.

hårfärgnig

nu är hårfärgen i hoppas det inte blir orange!!!...... eller ännu värre jag kanske tappar håret :O 

MOPPEE!!

I'm baaack^^ Igår så åckte jag och pappa och hämtade min nya moppe!! Det tog typ 3 timmar dit men är så sjukt nöjd det är en silverblå peugeot viva city otrimmad (får se hur länge den är det tycker den är lite slow^^) den går i 45 på raksträcka 25 upp för gestrabacken (stor backe) och 65 ner hehe :D det är en 30 moppe doch så den går ju i rätt hyfsad fart egenteligen. Körde rätt mycket igår kväll efter Anne träningen med pepperonie (som för övrigt gickhelt åt HELVETE större delen av passet men han slappna av i slutet så då gick det bra. Inatt så har jag sovit hos en kompis för familjen var borta och ville inte sova sj när jag vakna så hade den redan dratt till jobbet och denna lapp hänger på dörren snyggt värre asså :) Även bild på nya moppen nu är jag barnvakt åt syrran så tjao! 
TILLBAKA TILL STARTSIDAN


Välkommen till min blogg! Jag heter Lovisa Svensson och här skriver jag om mitt liv, min fina D-ponny Pepperoni Quickstep och annat som händer.




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus